Illustrationsbillede indhold

Studentermedhjælper til grafisk design

Er du kreativ, og elsker du at udtrykke dig visuelt? Så tilbyder vi et spændende studiejob, hvor du skal styrke vores grafiske identitet.

Ansvar og arbejdsopgaver

Som grafiker skal du hjælpe os med at forstærke vores visuelle kommunikation. Blandt andet står vi overfor at flytte vores hjemmeside til et moderne CMS.

Du skal være med til at forfine vores designideer og føre dem ud i praksis. Du vil blandt andet blive ansvarlig for en kreativ opsætning af vores hjemmeside og vil skulle udarbejde grafikker, billeder mv.

Vores nyoprettede grafiske departement vil bestå af dig og to kollegaer med interesse for grafisk arbejde. Du bliver 'departementschef' og vil derfor få et stort ansvar, ligesom du i vidt omfang kan præge stillingens indhold. Du vil herved få rig mulighed for at udvikle dine kreative kompetencer.

Din profil

Du elsker at kommunikere visuelt og er i gang med en uddannelse som mediegrafiker, multimediedesigner eller lignende.

Du er idérig, engageret og dygtig til at sammensætte tekst, billeder, grafik og farver, så de danner en harmonisk helhed.

Du vil skulle løfte en opgave fra et par streger på et stykke papir til levering af den færdige grafikfil. Det er derfor vigtigt, at du er hjemmevant i Adobe-pakken (Photoshop, InDesign og Illustrator). Du skal have gåpåmod og have lyst til at forbedre dine evner gennem leg og de gratis guides, som findes på nettet.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med sparring fra dine kollegaer. Du skal være typen, som går i dybden med dine opgaver og sætter en ære i kun at aflevere noget, som du kan stå inde for.

Dine daglige opgaver

Du bliver landingsplads for en bred vifte af grafiske opgaver:

  • Grafisk og nyskabende opsætning af vores nye hjemmeside.
  • Udarbejdelse af grafikker til web, sociale medier og nyhedsbrev.
  • Redigering af billeder og videoklip.
  • Opsætning af præsentationer, dokumenter mv.
  • Fotografering og ad hoc-opgaver.

Din kommende arbejdsplads og dine kollegaer

DREAM er en uafhængig institution, der beskæftiger sig med udvikling af økonomiske modeller og analyse af aktuelle samfundsøkonomiske problemstillinger.

Vi er 17 økonomer, som blandt andet nørder med demografi, uddannelsesadfærd, arbejdsmarkedstilknytning, pensionsforhold, den økonomiske udvikling og grøn omstilling. Herudover er vi én ph.d. studerende og 11 studentermedhjælpere.

På arbejdspladsen er en uformel og afslappet omgangsform. På kontoret har vi bordfodbold og bordtennis, og i kælderen er der fitnesslokale.

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen. Arbejdstiden tilpasses dit skema, og vi udviser stor fleksibilitet i forbindelse med dine ferier, eksamensperioder og større opgaver.

Ansættelsen sker i en nyoprettet stilling og er i første omgang en projektansættelse af 3-4 måneders varighed. Vi håber dog, at du bliver så stor en del af vores daglige arbejde, at vi efterfølgende kan tilbyde dig en fast stilling som studentermedhjælper. I så fald kunne arbejdet omfatte infografikker og simple animationsvideoer.

Ansættelsen sker på grundlag af organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT vedrørende studentermedhjælpere, hvor basislønnen er 130,35 kr. per time.

Arbejdsstedet er Landgreven 4, 1301 København K. Der vil være mulighed for delvist hjemmearbejde, hvis du ønsker det.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jonas Zangenberg på telefon 61 96 85 20 eller e-mail:

Brænder du for muligheden?

Så send os din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen 'Søg stillingen' nederst på siden.

DREAM ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge.

Ansøgningsfrist er torsdag den 8. december 2022. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50. Opstart efter aftale.

Søg stillingen